Everything Else

A very good Secret

想不到竟然会这样喜欢周杰伦所导演的电影《不能说的秘密》。

它让我想起了上学时第一次恋爱的感觉 - 那种甜甜酸酸的滋味, 那心跳加速的紧张, 那飘飘然的幻想, 那没有压力的天真。
它也让我叹息自己没有钢琴的天分。 戏里优雅的曲又轻松又富有柔情, 而我只能闭上双眼后悔当时不懂得珍惜妈妈的一片苦心。
它让我明白到宽容的爱是没有瑕疵, 没有限制的。
它让我感觉到浪漫的新鲜感。

最重要的是,它让我目睹了周董的天分, 提醒了我为什么这样如此的仰慕周杰伦。
我喜欢他的创作能力, 他与众不同的曲子, 他美妙的音乐才华, 他对美术的细心。

《不能说的秘密》 - 不可错过。

2 thoughts on “A very good Secret”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s